Over ons

Vertrouwen
in kwaliteit

Jonge dame model rood oranje krullend haar

Forza Kappers staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Onze kapsalon is gevestigd in het centrum van Reuver tegenover het station. Met onze passie en expertise voor "haar" willen wij alleen het beste voor de klant. U kunt telefonisch of online een afspraak maken, of kom gerust langs. Wij staan voor u klaar!

Bekijk onze lookbook
Hairdressor male hair

Onze visie

Vertrouwen
in kwaliteit

Wij nemen de tijd voor de klant en onze ambacht. Met de beste producten, onze ervaring en expertise proberen wij bij iedereen het passende kapsel te creëren.

Bekijk onze services
Lanza Products

Onze producten

L'ANZA biedt precies waar wij voor staan.

Een "groen" product, zonder parabenen en sulfaatvrij! Een eerlijk product met een uitgebreide lijn aan verzorgings- en styling producten voor iedereen.

Meer informatie
rtl lifestyle experience forza kappers kapsalon

Interview met Lissa

Forza Kappers op nationale televisie

Het programma RTL Lifestyle Experience is bij Forza Kappers langsgeweest. Het programma laat alles zien: van recreatie- en woontips tot de nieuwste gadgets, van culinaire trends tot de leukste ondernemingen. Heb je ons gemist op RTL 4? Kijk dan alsnog de video op onze website.

Bekijk het interview
  • knippen, kleuren kapsalon, wassen

Team

Een goede salon begint met een goed team.

profile image lady

Lissa

Vanaf 1991 zit Lissa in het kappersvak. In 2002 heeft ze Forza Kappers opgestart. Haar eigen salon waar ze haar visie en creativiteit in het kappersvak met veel plezier kan waarmaken. Door haar eigen mensen op te leiden wordt haar expertise en ervaring doorgegeven. Dit alles maakt dat Forza Kappers staat voor "vertrouwen in kwaliteit"!

profile image lady

Shirley

Onze topstyliste, Shirley zit vanaf 1995 in het vak en doet dat met veel plezier! Vanaf 2010 is ze werkzaam bij Forza kappers. Het maken van kleuranalyses, zetten van extensions en techniek knippen zijn haar specialiteiten. Dus kom je voor een goede coupe of kleuradvies, dan ben je bij haar in goede handen!

blond lady smiling

Sanne

Sinds 2014 is Sanne werkzaam bij Forza kappers. Ze heeft binnen het bedrijf haar opleiding gehad en deze succesvol afgerond wat maakt dat ook zij een topstylist is binnen het bedrijf! Haar passie is het creëren van de mooiste opsteek/gala kapsels en vlechten. Ook de heren kunnen bij haar terecht voor een mooie coupe, geknipt volgens het oude ambacht met kam en schaar of tondeuse.

brunette lady smiling

Kelly

Sinds 2019 werkzaam bij Forza kappers waar ze met veel plezier de kneepjes van het vak leert. Ze is jong, gedreven en gemotiveerd om te leren van onze professionals binnen het kappersvak. Haar leergierigheid en enthousiasme sluit perfect aan bij ons team!